Skip to content
SYNERGIZE EFFICIENTLY
Royal Group
We synergize your business and state-of-the-art technology to elevate your business to unparalleled standards.
Kontakt
OUR PROMISE
Royal Agro
We are your reliable partners to get your agro business growing
Oppdag
OUR FORTE
 
Royal Exim
You can learn from the experts themselves; we have expertise in dealing with the dreary paperwork and get your business moving
Oppdag
INNOVATIVE & OPTIMAL DESIGNS
Royal Digital

Customised design solutions that can optimally solve your designs. We also develop your desired website and apps.

Oppdag
ONE STOP SHOP
Royal Retail
Shop on our online store with the fastest growing product base.
Oppdag
CROWD-FUNDING
Investors
Are you looking to invest in one or more sectors that could be beneficial both professionally and personally?
Look no more

Royal Exim

Royal EXIM er en av de ledende bedriftene innen internasjonal handel i Norge. Vårt hovedfokus er å importere produkter av høy kvalitet som krydder, te, frokostblandinger, belgfrukter, plantevernmidler, gjødsel, anleggsutstyr og mye mer. Vi hjelper også kjøpere i Norge med å importere alt de leter etter fra pålitelige leverandører i hele verden.

I tillegg til import , eksporterer vi også høykvalitets laks og annen sjømat fra det norske hav. Vi tror på det å være på riktig sted til riktig tid, og har derfor flere pågående forretningsforhold med andre pålitelige internasjonale bedrifter.

Royal Agro

Royal Agro ble grunnlagt i xxxx og vi har allerede kunder i over fire byer i landet, og jobber aktivt med å utvide. Vi fokuserer på økologisk dyrehold av høy kvalitet som blant annet inkluderer frittgående høns, kalkun, lam, geit og mer. Vi har tilpasset oss til moderne avlsteknikker med fasiliteter av høy kvalitet.

Vi har sterk tro på at innovasjon og infrastruktur spiller en viktig rolle når det kommer til dyrehold. Derfor setter vi opp state-of-the-art dyrehold prosseseringsannlegg over hele landet, og åpner snart vårt eget utsalgsted med frittgående sunne dyr.

Royal Retail

Royal Retail er en landsdekkende butikkjede og vi planlegger å åpne butikker raskt over hele landet. Vi vil gi den beste handelsopplevelsen ved å ha alt fra mote, mat, husartikler og mer.

Vi vil også promotere den lokale leverandørens vekst, derfor velger vi å bruke alt norskt. Hvis dette høres interessant ut vil du bli imponert over å finne ut hva våre leverandører har å tilby.

Royal Digital

Fra oppstart til lansering vil Royal Digital være med deg hvert trinn for å lage en fin og tilpasset nettside, app eller programvare. Du forklarer hvordan du vil ha det, og vi gjør det for deg, og du trenger ikke bekymre deg for budsjettet heller.

Uansett hvor komplisert eller tidssensitivt produktet ditt er, vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Har du spørsmål angående programvare, kontakt oss gjerne via e-post.

Royal Cuisine

Royal Cuisine er en kjede av internasjonale og uformelle spisesteder. Vi har en unik blanding av gourmetkokker og mateksperter som har samarbeidet med oss for å gi den beste matopplevelsen til kundene. På denne måten vil kundene kunne få den beste opplevelsen fra de dyktigste kokkene der ute.

Vi spesialiserer oss på multi kulturell mat, basert på regionen vi jobber i. Vi har lagt våre spor i Norge, Australia og India, og åpner snart flere sofistikerte resturanter i andre deler av Europa. Og vi vil gjerne samarbeide med flere i Europa og andre steder.

Selskap

Royal Group Business Network er et foretak av virksomheter som tilbyr effektive forretningsløsniger og tjenester. Vi jobber først og fremst med fem viktige forretningsområder i dagens svært konkurransedyktige bedriftsmarked.
Alt fra programvareutvikling, digital markedsføring, gårdsbruk og mye mer.

Team

Teamet vårt er like unikt og særegent som dette selskapet. Vi har veldig kompetente og sesongbaserte fagpersoner som jobber med oss i all forretningsdrift. Hver og en av de i teamet gir mer enn forventet, og det gjør at teamet vårt virkelig er det beste å jobbe med.

Jobb med ekspertene selv for å forstå oss, og vår jobb dynamikk på en bedre måte.

Visjon & Oppdrag

Vår visjon er å være en av de beste foretakene med skarpt fokus på å markedsføre kunder sin virksomhet til nye høyder.
Vårt oppdrag er å bygge et robust merke som har alt under en butikk og som leverer høy kvalitet på produkter og tjenester til alle kunde grupper.

Pålitelige
leverandører

0 +

Fotavtrykk i
flere land

0 +

Kontakter
globalt

0 +

År med kumulativ erfaring

0 +

Om Royal Group

Royal Group ble startet av en gruppe unge og positivt mennesker med forskjellige forretningsbakgrunner, som var veldig opptatt av synergi effekt for forretnings manifoldet deres. Ideen deres var å være en one-stop-shop for hvert individ eller bedrift som ønsker det i sin hverdag.
Royal Group, som navnet tilsier, handler om levering av høy kvalitets produkter og tjenester til kunder.

Våre verdier

Innovasjon : Royal group er dedikert til innovasjon og dyktighet. Vi tilbyr høy kvalitets tjenester ved hjelp av sofistikerte teknologier som hjelper å opprettholde bedriften i et konkurranseutsatt marked.
Mennesker : Våre mennesker er vårt konkurranse fortrinn. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å forsørge at vi gjør den beste jobben vi kan, og behandler dere med den respekten vi forventer tilbake.
Kvalitet : Royal Group planlegger, utfører og konstant forbedrer kvaliteten på bedriften for å overgå alle kunders forventninger, derfor lager vi kvalitetsramme for hver forretningsdrift og opprettholder dem. Vi vil alltid forbedre kompetansen til våre ansatte så de kan oppfylle bransjestandaren og mer.
Integritet : Vi har stor tro på å gjøre det rette, derfor er vi ærlige mot våre kunder, og forblir det.
“Cellulite is a skin condition that gives the appearance of small bumps and ripples under the skin. The bumps are caused by the underlying fat.”
MELVIN GREGORY​
Jupiter X App premium user​
“Professionally procrastinate interdependent best practices with synergistic e-business. Continually grow backend products with clicks-and-mortar resources.”
JOHN DOE​
WunderWP App user​
“Quickly plagiarize collaborative initiatives via team building processes. Credibly customize adaptive catalysts for change and competitive ideas.”
ALEX FERO​
Raven App user

Blogg Innlegg

nb_NO