Skip to content

Frukt

Vi oppfordrer sterkt til gård-til-bord-konsept. Alle fruktene våre er ekstremt velsmakende og er helt organiske.

Grønnsaker

Vi dyrker grønnsaker på jordbruksområder som har vært organiske i mange år. Våre grønnsaker er også økonomiske.

Krydder

Vi dyrker ferske krydder; vi selger ferske og malte aromatiske krydder hjemmehørende til Norge.

Dyrehold

Vi jobber med anlegg som driver med nyskapende teknologier i dyrehold. Oppdrettsinfrastrukturen vår er en av de fineste i Norge.

About Royal Agro

Royal er en ledende dyrehold leverandør i Norge. Vi leverer også frukt, grønnsaker og krydder. Målet vårt er å være en rimelig leverandør av dyrehold og andre matprodukter av høykvalitet i Norge, slik at vi kan mate flere mennesker.

Kvalitet er den største betydningen for oss, noe som tydelig vises i matvarene og vi gjør alt for å opprettholde kvaliteten på produktene våre helt fra såing til hylle. Vi har et dedikert team av bønder som jobber for å finne innovative løsnigner for kompleksitetene i oppdrett og redusere kostnadene til et minimun og dermed gjør mat rimelig for alle.
Royal Agro er en lendende agrovirksomhet i Norge, og vi prøver kontinuerlig å finne innovative landbruksteknikker for å gjøre livet lettere for millioner av bønder.
“Cellulite is a skin condition that gives the appearance of small bumps and ripples under the skin. The bumps are caused by the underlying fat.”
MELVIN GREGORY​
Jupiter X App premium user​
“Professionally procrastinate interdependent best practices with synergistic e-business. Continually grow backend products with clicks-and-mortar resources.”
JOHN DOE​
WunderWP App user​
“Quickly plagiarize collaborative initiatives via team building processes. Credibly customize adaptive catalysts for change and competitive ideas.”
ALEX FERO​
Raven App user

Kontakter tilstedeværelse

Matindustrien har mange utfordringer og kompleksiteter, og dette er ikke satt for et bestemt sted, men overalt. Dette er grunnen til at vi har teamene våre i nesten tre kontinenter, som jobber hardt for å skaffe pålitelig matforsyning til lokal befolkningen.

VI vil snart utvide forsyningskjeden vår og gjøre kvalitetsmat tilgjengelig og rimelig for alle mennesker i forskjellige land. Formålet vårt er å gjøre verden sult fri, og det vil vi oppnå snart.

Blogg Innlegg

nb_NO