Skip to content

Frukt

Vi oppfordrer sterkt til gård-til-bord-konsept. Alle fruktene våre er ekstremt velsmakende og er helt organiske.

Grønnsaker

Vi dyrker grønnsaker på jordbruksområder som har vært organiske i mange år. Våre grønnsaker er også økonomiske.

Krydder

Vi dyrker ferske krydder; vi selger ferske og malte aromatiske krydder hjemmehørende til Norge.

Dyrehold

Vi jobber med anlegg som driver med nyskapende teknologier i dyrehold. Oppdrettsinfrastrukturen vår er en av de fineste i Norge.

About Royal Agro

Royal er en ledende dyrehold leverandør i Norge. Vi leverer også frukt, grønnsaker og krydder. Målet vårt er å være en rimelig leverandør av dyrehold og andre matprodukter av høykvalitet i Norge, slik at vi kan mate flere mennesker.

Kvalitet er den største betydningen for oss, noe som tydelig vises i matvarene og vi gjør alt for å opprettholde kvaliteten på produktene våre helt fra såing til hylle. Vi har et dedikert team av bønder som jobber for å finne innovative løsnigner for kompleksitetene i oppdrett og redusere kostnadene til et minimun og dermed gjør mat rimelig for alle.
Royal Agro er en lendende agrovirksomhet i Norge, og vi prøver kontinuerlig å finne innovative landbruksteknikker for å gjøre livet lettere for millioner av bønder.
“Cellulite is a skin condition that gives the appearance of small bumps and ripples under the skin. The bumps are caused by the underlying fat.”
MELVIN GREGORY​
Jupiter X App premium user​
“Professionally procrastinate interdependent best practices with synergistic e-business. Continually grow backend products with clicks-and-mortar resources.”
JOHN DOE​
WunderWP App user​
“Quickly plagiarize collaborative initiatives via team building processes. Credibly customize adaptive catalysts for change and competitive ideas.”
ALEX FERO​
Raven App user

Kontaktertilstedeværelse

Matindustrien har mange utfordringer og kompleksiteter, og dette er ikke satt for et bestemt sted, men overalt. Dette er grunnen til at vi har teamene våre i nesten tre kontinenter, som jobber hardt for å skaffe pålitelig matforsyning til lokal befolkningen.

VI vil snart utvide forsyningskjeden vår og gjøre kvalitetsmat tilgjengelig og rimelig for alle mennesker i forskjellige land. Formålet vårt er å gjøre verden sult fri, og det vil vi oppnå snart.

BloggInnlegg

nb_NO