Livestock

Dyrhold er en av forretningsdriftene når du gjør det riktig kan gi deg mye overskudd til bøndene. Bønder kan få maksimal fortjeneste når de auksjonerer sine produkter til rett tid. Å være på rett sted til rett tid er virkelig viktig. Les videre for mer informasjon. 

Dyrehold kan være både lønnsomt og tapsgivende for bøndene på samme tid. Når du gjør det riktig, kan du få mange fordeler. Dyrehold kan være spesielt vanskelig for all gressmatet storfe, ettersom driftskostnadene er veldig høye. Det er visse effektive måter som bønder kan følge for å redusere sine daglige driftskostnader og for å spare på alle utgiftene de gjør. Følgende enkle, men effektive måter hjelper å dempe utgifter til dyrehold, og kan brukes for alle dyrehold:

1. Kompensasjoner / statlig finansiering

Fylkesmennene i fylkene er de bekymrede menneskene for kompensasjonsordninger knyttet til dyrehold. Norge har utmerkede kompensasjonsordninger for å oppmuntre flere til dyrehold, da det utgjør hoveddelen av maten som forbrukes av nordmenn. Du kan søke om disse finansieringene fra myndighetene på kommunale kontorer. Søknaden din vil bli gjennomgått, driften din vil bli sjekket, og Norges landbruksetat vil gi tilskudd hvis du overholder alle regler og forskrifter. Overholdelse kan faktisk spare deg for mye penger i tillegg til at du får den statsstøtten du har lett etter. 

2. Ganske enkle og effektive operasjoner 

Det er alltid bra å ha forretningsvirksomheten ganske enkel og effektiv. Å ha komplekse forretnings- og markedsføringsplaner og flere uvedkommende avlinger og raser vil bare gjøre mer skade enn godt. Det er det beste å ha laserskarpt fokus på virksomheten og det landbruket produserer. 

Så, det er virkelig fristende å ha mer enn tre inntekter til bedriften din, det er alltid bra å få slutt på utvidelsesplanene når de når tre forretningsvertikaler. På denne måten er fokuset ditt nesten ikke delt, du kan ta vare på dine økonomiske kamper og ha flerårig inntektskilde. Nøkkelen her er å ikke overdrive. Perfekt for din viktigste virksomhet og ha to sidevirksomheter, og du er good to go. 

3. Bruk konsesjon til husdyr

Det er en rekke konsesjonsordninger for dyrehold levert av Norges regjering. Det er separate ordninger for griser, kyr og fjørfe som du kan benytte deg av. Bønder kan søke om denne konsesjonen for å øke kontantstrømmen. Du kan søke om det samme til Fylkesmannen, og de vil få søknaden din gjennomgått og ringe. 

4. Forbedre dine avlivningsvaner

Du bør praktiserer de beste avlivningsvaner der ute. Det er viktig å velge riktig rase for de som skal bli, og vite hvem som skal avlives. Ethvert dyr som har vanskeligheter med å bli drektig eller får andre sykdommer, bør ikke være en av dem. Vi vet alle at avlivning kan være vanskelig til tider, og det kan se ut til at avlivning av disse dyr viser seg på antall dyr, det vil du se ved at de reduseres drastisk. Vedta denne prosessen og se hvordan utgiftene dine går ned på kort tid. 

5. Kalv til rett tid 

Du har kanskje øvd på kalving om vinteren av forskjellige tradisjonelle grunner. Men visste du at dette bruker mye av dine driftskontanter? Vi anbefaler at du går over til kalving i sommersesongen. Ikke bare vil storfeene bli gravide bedre, det vil også forbedre kvaliteten på rasen og unnfangelsen blir virkelig raskere. Sommerkalving kan også hjelpe deg med å avvenne storfeene raskere og gjøre dem tilgjengelige i markedet for salg. Hva mer er det å ønske seg? 

6. Velg riktig flokk

Storfehold - der vi deler storfeene i mange forskjellige grupper basert på forskjellige årsaker, er en av de fineste praksisene. Men dette kan fungere begge veier og vise seg å være veldig dyrt for bøndene hvis de har et stort antall små besetninger. Det er viktig å ha minst 8 storfe i en gruppe når de er ute og beiter. Dette vil redusere den nødvendige infrastrukturen og beite som kreves. Vi oppfordrer deg til å gå for det. 

Vi har skrevet noen av de beste fremgangsmåtene du kan følge for å dempe utgiftene til dyreholdet. Stol på oss, disse tipsene vil spare deg for penger. Prøv disse enkle trinnene og fortell oss i kommentarfeltet hvordan det går for deg. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *